Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28369
Title: | Впровадження концепції child-friendly для півищення конкурентноспроможності готельного підприємства |
Authors: | Прохор, Катерина Володимирівна |
Affiliation: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
Bibliographic description (Ukraine): | Прохор К. В. Впровадження концепції child-friendly для півищення конкурентноспроможності готельного підприємства : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. С. Терещук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2025. 80 с. |
Issue Date: | 2025 |
Date of entry: | 30-Jul-2025 |
Publisher: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
Country (code): | UA |
Supervisor: | Терещук, Оксана Степанівна |
Keywords: | готель сімейний туризм дозвілля сфера обслуговування |
Abstract: | У кваліфікаційній роботі за допомогою емпіричних методів збору, обробки та аналізу статистични даних, методів спостереження, інтервювання, аналіз інтернет-сайтів, було проведено дослідження сутності концепції «kids-friendly та особливостей функціонування таких закладів у світі. Проведене дослідження показало, що гості з дітьми висувають високі вимоги як до набору та якості послуг у готелі, так і до організації простору на території готелю та прилеглих територіях. Дослідження готелів світу та Украни показує, що вік дітей є ключовим фактором, який повинен зумовлювати диференціацію пропозиції закладів розміщення. Однак готельєри в основному сприймають дітей як однорідну групу. У всіх досліджуваних вікових категоріях (6) та групах зручностей (3) очікування батьків були вищими, ніж пропоновані послуги та зручності. Не було виявлено істотних відмінностей щодо категорії готелю або приналежності до готельної мережі. Результати дослідження можуть стати цінним орієнтиром для готельєрів, які бажають залучити сім'ї з дітьми до міського туризму та адаптувати свою пропозицію до їхніх потреб, реалізуючи таким чином принцип інклюзивності. На основі вивчених підходів, а також на основі вивчення зворотного зв'язку, було виділено низку параметрів, які необхідно враховувати при проектуванні простору готелю kids-friendly, Обгрунтовані пропозиції щодо розробки та вдосконалення стандартів обслуговування дітей готелях з концепцією «kids-friendly. |
URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28369 |
Content type: | Bachelor Thesis |
Appears in Collections: | FGEO_KR (2025) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Prochor_2025.pdf | 1,35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.