Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28363
Title: | Аналіз та просування бренду на прикладі мережі ресторанів швидкого харчування «KFC» |
Authors: | Бойко, Владислав Андрійович |
Affiliation: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
Bibliographic description (Ukraine): | Бойко В. А. Аналіз та просування бренду на прикладі мережі ресторанів швидкого харчування «KFC» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Єрко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2025. 70 с. |
Issue Date: | 2025 |
Date of entry: | 30-Jul-2025 |
Publisher: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
Country (code): | UA |
Supervisor: | Єрко, Ірина Володимирівна |
Keywords: | брендинг бренд маркетинг конкурентоспроможність стратегія просування |
Abstract: | Робота присвячена комплексному дослідженню брендингу як ключового елементу управління підприємствами у готельно-ресторанній сфері. У першому розділі проаналізовано теоретичні засади брендингу, розкрито сутність понять «бренд» і «брендинг», охарактеризовано етапи створення бренду та механізми його просування. Особлива увага приділена впливу цінностей бренду на формування його репутації та успіх на ринку. У другому розділі здійснено поглиблений аналіз діяльності міжнародної мережі ресторанів швидкого харчування «KFC». Вивчено історію та структуру бренду, проведено фінансово-економічну оцінку функціонування компанії на світовому та українському ринку, а також проаналізовано ефективність застосовуваних стратегій маркетингового просування. У третьому розділі на основі проведеного SWOT-аналізу компанії «KFC» розроблено рекомендації щодо формування ефективної стратегії брендингу для готельно-ресторанного підприємства. Запропоновано підходи до позиціонування бренду, що враховують ринкову специфіку, споживчі очікування та сучасні тенденції у сфері HoReCa. Результати дослідження можуть бути використані для вдосконалення брендових стратегій готельно-ресторанних підприємств з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності та ринкової впізнаваності. |
URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28363 |
Content type: | Bachelor Thesis |
Appears in Collections: | FGEO_KR (2025) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Boiko V_2025.pdf | 2,35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.