Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27956
Назва: Стратегічний менеджмент організації в умовах воєнного стану
Автори: Дубинчук, Вікторія Володимирівна
Приналежність: Кафедра менеджменту
073 Менеджмент
Бібліографічний опис: Дубинчук В. В. Стратегічний менеджмент організації в умовах воєнного стану : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 073 Менеджмент / наук. кер. О. Л. Тоцька ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2025. 53 с.
Дата публікації: 2025
Дата внесення: 18-чер-2025
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Науковий керівник: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Теми: стратегічний менеджмент
воєнний стан
підприємства харчової промисловості
адаптація
ефективність
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні та методологічні основи стратегічного менеджменту в умовах воєнного стану. Визначено особливості адаптації стратегічного управління підприємствами харчової промисловості в умовах кризових ситуацій, а також досліджено роль стратегічного менеджменту для забезпечення стабільності та ефективності їх діяльності в умовах воєнного часу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27956
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FEU_KR (2025)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dubynchuk_2025.pdf725,12 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.