Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27956
Назва: | Стратегічний менеджмент організації в умовах воєнного стану |
Автори: | Дубинчук, Вікторія Володимирівна |
Приналежність: | Кафедра менеджменту 073 Менеджмент |
Бібліографічний опис: | Дубинчук В. В. Стратегічний менеджмент організації в умовах воєнного стану : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 073 Менеджмент / наук. кер. О. Л. Тоцька ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2025. 53 с. |
Дата публікації: | 2025 |
Дата подання: | 16-чер-2025 |
Дата внесення: | 18-чер-2025 |
Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
Країна (код): | UA |
Науковий керівник: | Тоцька, Олеся Леонтіївна |
Теми: | стратегічний менеджмент воєнний стан підприємства харчової промисловості адаптація ефективність |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні та методологічні основи стратегічного менеджменту в умовах воєнного стану. Визначено особливості адаптації стратегічного управління підприємствами харчової промисловості в умовах кризових ситуацій, а також досліджено роль стратегічного менеджменту для забезпечення стабільності та ефективності їх діяльності в умовах воєнного часу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27956 |
Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
Розташовується у зібраннях: | FEU_KR (2025) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dubynchuk_2025.pdf | 725,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.