Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27956
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТоцька, Олеся Леонтіївна-
dc.contributor.authorДубинчук, Вікторія Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-06-18T10:07:31Z-
dc.date.available2025-06-18T10:07:31Z-
dc.date.issued2025-
dc.date.submitted2025-06-16-
dc.identifier.citationДубинчук В. В. Стратегічний менеджмент організації в умовах воєнного стану : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 073 Менеджмент / наук. кер. О. Л. Тоцька ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2025. 53 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27956-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні та методологічні основи стратегічного менеджменту в умовах воєнного стану. Визначено особливості адаптації стратегічного управління підприємствами харчової промисловості в умовах кризових ситуацій, а також досліджено роль стратегічного менеджменту для забезпечення стабільності та ефективності їх діяльності в умовах воєнного часу.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectстратегічний менеджментuk_UK
dc.subjectвоєнний станuk_UK
dc.subjectпідприємства харчової промисловостіuk_UK
dc.subjectадаптаціяuk_UK
dc.subjectефективністьuk_UK
dc.titleСтратегічний менеджмент організації в умовах воєнного стануuk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра менеджментуuk_UK
dc.contributor.affiliation073 Менеджментuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FEU_KR (2025)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dubynchuk_2025.pdf725,12 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.