Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24465
Назва: ПЕРЕДМОВА
Бібліографічний опис: Передмова. РЕІНТЕГРАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ у цивільне суспільство та перспективи відбудови України: збірник тез доповідей VІІ Міжнародної благодійної науково-практичної конференції (Луцьк, 17 травня 2024 р.). Луцьк, 2024. С. 4-5.
Конференція/захід: РЕІНТЕГРАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ у цивільне суспільство та перспективи відбудови України
Дата публікації: 17-тра-2024
Дата внесення: 11-лип-2024
Видавництво: Луцьк : Вежа-Друк
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
Діапазон сторінок: 4-5
Короткий огляд (реферат): Видання містить тези доповідей VII Міжнародної благодійної науково-практичної конференції «Реінтеграція ветеранів у цивільне суспільство та перспективи відбудови України», що проводилася в рамках Програми «TOGETHER UNITED: науковці проти війни». У збірнику представлені дослідження, що охоплюють широкий спектр питань, пов’язаних із реінтеграцією ветеранів і відновленням України після війни. Кожен розділ зосереджується на важливій темі, такій як політика підтримки, економічний розвиток, інноваційні технології тощо. Дослідження включають аналіз сучасного стану справ, висвітлення ключових проблем та пропозиції щодо їхнього вирішення. Зібраний матеріал сприятиме подальшим науковим дослідженням, розробці політик та програм, а також слугуватиме важливим джерелом інформації для урядових структур, громадських організацій та всіх, хто цікавиться питаннями реінтеграції ветеранів та відновлення України. Збірник призначений для науковців, представників різних академічних дисциплін, докторантів, аспірантів, студентів та всіх, кого цікавлять питання реінтеграції ветеранів та відновлення України після війни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24465
ISBN: 978-966-940-574-6
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:РЕІНТЕГРАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ у цивільне суспільство та перспективи відбудови України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПЕРЕДМОВА.pdf701,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.