Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24299
Назва: Англійська мова : силабус нормативної навчальної дисципліни. Частина 4
Автори: Томащук, Юлія Олександрівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, м. Луцьк, пр. Волі, 13, кандидат філологічних наук
Бібліографічний опис: Англійська мова : силабус нормативної навчальної дисципліни. Частина 4 / Ю. О. Томащук; Волинський національний університет ім. Лесі Українки, факультет іноземної філології, кафедра англійської філології. 2023. 27 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 19-чер-2024
Видавництво: Волинський національний університет ім. Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: силабус
англійська мова
бакалаври
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна «Англійська мова» призначена для студентів 4-го року денної та заочної форм навчання освітньої програми «Середня освіта. Англійська та друга іноземна мови. Зарубіжна література», освітній рівень «бакалавр». Курс зорієнтований на формування навичок і вмінь практичного володіння англійською мовою зі свого фаху та на розвиток у студентів мовної (лінгвістичної), мовленнєвої (комунікативної) та соціокультурної (країнознавчої та лінгвокраїнознавчої) компетентностей. Мовна (лінгвістична) компетентність включає знання системи мови, правила її функціонування у процесі комунікації та володіння способами й навичками використання вивченого мовного матеріалу; мовленнєва (комунікативна) компетентність передбачає здатність сприймати і відтворювати іноземне мовлення у відповідності з умовами мовленнєвої комунікації, створювати власні висловлювання відповідно до мети, завдань та ситуації спілкування, виробляти уміння і навички успішної комунікації; соціокультурна (країнознавча та лінгвокраїнознавча) компетентність включає знання про основні особливості соціокультурного розвитку країни та оволодіння певним обсягом культурної інформації про народ, мова якого вивчається.
Опис: Силабус освітнього компонента “АНГЛІЙСЬКА МОВА” підготовки першого бакалаврського рівня галузі знань 01 ОСВІТА / ПЕДАГОГІКА, спеціальності 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (АНГЛІЙСЬКА МОВА ТА ЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА), за освітньо-професійною програмою СЕРЕДНЯ ОСВІТА. АНГЛІЙСЬКА ТА ДРУГА ІНОЗЕМНА МОВИ. ЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24299
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OK_eng_4_kurs.pdf619,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.