Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24087
Назва: Етика ділового спілкування
Автори: Трофімук-Кирилова, Тетяна Михайлівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Трофімук-Кирилова Т. М. Етика ділового спілкування : силабус нормативного освітнього компонента підготовки бакалавра, галузі знань 02 Культура і мистецтво, спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», за освітньо-професійною програмою «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет історії, політології та національної безпеки, кафедра музеєзнавства, пам’яткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності. Луцьк, 2023. 15 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 19-кві-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: мовленнєвий і службовий етикет
вербальні і невербальні засоби спілкування
етикетні норми писемного, мережевого спілкування
Короткий огляд (реферат): Освітній компонент «Етика ділового спілкування» належить до переліку нормативних освітніх компонентів підготовки бакалавра за спеціальністю 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа, освітньо-професійною програмою «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність». Дисципліна спрямована на вивчення здобувачами вищої освіти принципів і норм професійних ділових відносин, ділового спілкування, ділової етики та етикету і передбачає отримання знань про: історію становлення етики та етикету ділового спілкування; вербальні і невербальні засоби спілкування; мовленнєвий і службовий етикет; форми колективного обговорення ділових проблем; етикетні норми писемного, мережевого спілкування, спілкування із використанням допоміжних засобів; ділову атрибутику; імідж ділової людини; організацію та участь у ділових прийомах; дипломатичний протокол і особливості міжнародного спілкування; етикетні норми ділового спілкування з іноземними партнерами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24087
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OK_23_etyka_2023.pdf834,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.