Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23903
Назва: ПЕРЕДМОВА
Автори: Павліха, Наталія Володимирівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Лабораторія проектів та ініціатив
Бібліографічний опис: Павліха Н.В. Передмова. EUROPEAN PERSPECTIVE: міждисциплінарний дискурс у контексті сучасних викликів і можливостей: збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції (Луцьк, 29 лютого 2024 р.). / Заг. ред. та упорядк.: Цимбалюк І. О. – Луцьк : Вежа-Друк, 2024. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – Об‟єм даних 6,29 Мб. С. 7-30.
Конференція/захід: European perspective: міждисциплінарний дискурс у контексті сучасних викликів і можливостей
Дата публікації: 29-лют-2024
Дата внесення: 29-бер-2024
Видавництво: Луцьк: Вежа-Друк
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
Діапазон сторінок: 7-30
Короткий огляд (реферат): Програма «TOGETHER UNITED: науковці проти війни» та VІ Міжнародна мультидисциплінарна науково-практична конференція «EUROPEAN PERSPECTIVE: міждисциплінарний дискурс в контексті сучасних викликів і можливостей» включають свідчення нашого непохитного переконання в тому, що об’єднавши зусилля, ми можемо зробити значний внесок у подолання сучасних загроз. Дослідження різних аспектів євроінтеграційних перспектив України набуває особливої ваги у світлі отримання країною статусу кандидата на вступ до Європейського Союзу. Цей крок не тільки конкретизував шлях України до членства в європейській родині, але й активізував процеси внутрішніх реформ, стимулюючи зусилля уряду та громадянського суспільства. Важливим наслідком стало також залучення уваги європейських та світових інвесторів. Актуальним завданням є адаптація національного законодавства до стандартів Європейського Союзу, інтеграція українського бізнесу у європейські ринки, реалізація безвізового режиму та глибша секторальна інтеграція. Необхідно виконати вимоги Угоди про асоціацію та рекомендації Єврокомісії, щоб розпочати переговори про вступ. Наслідки повномасштабної російсько-української війни вплинули на динаміку євроінтеграції, обумовлюючи особливості підходу в умовах воєнного стану, що включає в себе величезні людські та економічні втрати. Таким чином, розгляд різних аспектів євроінтеграційних перспектив України є ключовим для розуміння її майбутнього шляху та взаємодії з Європейським Союзом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23903
ISBN: 978-966-940-551-7
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:European perspective: міждисциплінарний дискурс у контексті сучасних викликів і можливостей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Передмова.pdf1,74 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.