Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23902
Назва: ЗМІСТ: EUROPEAN PERSPECTIVE: міждисциплінарний дискурс у контексті сучасних викликів і можливостей
Бібліографічний опис: EUROPEAN PERSPECTIVE: міждисциплінарний дискурс у контексті сучасних викликів і можливостей: збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції (Луцьк, 29 лютого 2024 р.). / Заг. ред. та упорядк.: Цимбалюк І. О. – Луцьк : Вежа-Друк, 2024. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – Об‟єм даних 6,29 Мб.
Конференція/захід: European perspective: міждисциплінарний дискурс у контексті сучасних викликів і можливостей
Дата публікації: 29-лют-2024
Дата внесення: 29-бер-2024
Видавництво: Луцьк: Вежа-Друк
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
УДК: 339.92(08)
Діапазон сторінок: 2-6
Короткий огляд (реферат): У збірнику представлені дослідження, що охоплюють широкий спектр питань європейської інтеграції України та її наслідків. Кожен розділ зосереджується на важливій темі, такій як політичні, правові, економічні, технологічні, соціокультурні, екологічні, освітні та наукові проблеми цієї інтеграції. Дослідження включають аналіз інтеграційних процесів у воєнний та повоєнний періоди, виклики та перспективи правового врегулювання, стратегії економічного розвитку та фінансової стабілізації, інновації та технологічний прогрес, соціокультурні виміри та глобалізація, екологічна політика та сталий розвиток, освітні та наукові стратегії, історичний та геополітичний контексти, а також міждисциплінарні підходи до вивчення суспільних змін. Збірник створений для поглибленого розуміння викликів і можливостей, які виникають у процесі європейської інтеграції України. Збірник призначений для науковців, представників різних академічних дисциплін, докторантів, аспірантів, студентів й усіх тих, кого турбують питання наслідків військових конфліктів і відновлення розвитку та миру у третьому тисячолітті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23902
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:European perspective: міждисциплінарний дискурс у контексті сучасних викликів і можливостей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зміст.pdf1,78 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.