Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23804
Назва: Аналіз діяльності з лісовідновлення філії «Любешівське лісомисливське господарство»
Автори: Домальчук, Олександр Іванович
Приналежність: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 лісове господарство
Бібліографічний опис: Домальчук О.І. Аналіз діяльності з лісовідновлення філії «Любешівське лісомисливське господарство» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 205 лісове господарство / наук. кер. О. В. Кичилюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк , 2023. 75 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 13-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Кичилюк, Олександр Володимирович
Теми: береза повисла
вільха чорна
лісові культури
природне поновлення лісу
сосна звичайна
Короткий огляд (реферат): Актуальність вивчення місцевого досвіду відтворення лісів визначається необхідністю підвищення рівня лісистості Волинської області до 36 %. Це завдання має чітку регіональну орієнтацію, оскільки навіть в межах Волині створення лісових культур на півночі області (лісорослинна зона Полісся) відрізняється від лісокультурної діяльності на півдні області (лісорослинна зона Лісостепу) – не так технологією (бо вона насправді однакова), як особливостями проектування та вирощування (різний видовий склад зумовлює дещо відмінні підходи). У першому розділі проаналізовано теоретичні аспекти сучасних технологій створення лісових культур в Україні. В другому розділі наведена загальна характеристика філії «Любешівське лісомисливське господарство», а також основні положення методики досліджень. Третій розділ висвітлює досвід створення лісових культур та досвід сприяння природному поновленню лісу в філії «Любешівське лісомисливське господарство» на прикладі аналізу лісокультурного фонду та фонду природного поновлення лісу за 4-річний період. У четвертому розділі порівнюється собівартість створення лісових культур та сприяння природному поновленню лісу. У п’ятому розділі аналізується стан охорони праці на підприємстві за звітними даними. Загальні висновки з проведених досліджень наведені в кінці роботи, перед списком використаної літератури (38 джерел) і трьома додатками, які містять вихідні відомчі дані «Любешівське лісомисливське господарство». Випускна кваліфікаційна робота магістра виконана на 45 сторінках друкованого тексту, містить 5 таблиць та проілюстрована 8 робочими діаграмами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23804
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Domalchuk_2023.pdf5,86 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.