Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23220
Назва: Методичні рекомендації до проходження навчально-наукової практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа та страхування освітньо-професійної програми Фінанси і кредит
Автори: Стащук, Олена Володимирівна
Карлін, Микола Іванович
Проць, Наталія Василівна
Борисюк, Олена Володимирівна
Івашко, Олена Анатоліївна
Матвійчук, Наталія Миколаївна
Теслюк, Софія Анатоліївна
Ткачук, Наталія Василівна
Проць, Василь Ігорович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра фінансів
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до проходження навчально-наукової практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа та страхування освітньо-професійної програми Фінанси і кредит / уклад. О. В. Стащук , М. І. Карлін, Н. В. Проць , О. В. Борисюк , О. А. Івашко, Н. М. Матвійчук , С. А. Теслюк, Н. В. Ткачук, В. І. Проць Луцьк, 2023. 36 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 28-лис-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 330.534
Теми: навчально-наукова практика
магістерський рівень
Фінанси, банківська справа та страхування
звіт
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до проходження навчально-наукової практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю основні Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок денної та заочної форми навчання містять основні вимоги до проходження практики, оформлення супровідної документації, оформлення та написання звіту з проходження практики. Методичні рекомендації розроблені на основі чинного законодавства України, нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Опис: Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23220
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_navch_nauk_pr_2023.pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.