Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22862| Title: | Фахова майстерність (Музика народна «Буковинка для ріжка», аранжування В. Охманюка) | 
| Authors: | Охманюк, Віталій | 
| Affiliation: | Волинський національний університет імені Лесі Українки | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Охманюк В. Фахова майстерніст (Музика народна «Буковинка для ріжка» аранжування, В. Охманюка): метод.- реком. для сам. роб. з ОК «Фахова майстерність». Луцьк : Вежа-Друк, 2023. 31с. | 
| Issue Date: | 28-Sep-2023 | 
| Submitted date: | 28-Sep-2023 | 
| Date of entry: | 3-Oct-2023 | 
| Publisher: | Волинський національний університет імені Лесі Українки | 
| Country (code): | UA | 
| UDC: | 78.071:005.336.5(072) | 
| Keywords: | Фахова майстерність музичне мистецтво інструментознавство аранжування  | 
| Abstract: | У методичні рекомендації з освітнього компонента «Фахова майстерність» запропоновано композицію для оркестру українських народних інструментів «Буковинка для ріжка». Зроблено гармонічний аналіз та аранжування твору, в основі якого покладено теми українських народних мелодій. | 
| Description: | Рекомендовано здобувачам вищої освіти напряму «Музичне мистецтво» та викладачам закладів вищої освіти, керівникам професійних й аматорських оркестрів та ансамблів українських народних інструментів. Також матеріал наближено до практичного використання на заняттях з освітніх компонентів «Вокально-оркестровий клас», «Фахова майстерність», «Методика і практикум роботи з творчим колективом», «Педагогічна практика в ЗВО». | 
| URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22862 | 
| Content type: | Methodical recommendations | 
| Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали (FKiM) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні рекомендації Буковнка для ріжка.pdf | 2,37 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.