Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22653
Назва: Організація методичного супроводу освітньої діяльності ЗДО в умовах інноваційного розвитку
Автори: Мельник, Ірина Миколаївна
Бібліографічний опис: Мельник І.М. Організація методичного супроводу освітньої діяльності ЗДО в умовах інноваційного розвитку. Дошкільна освіта: теорія, методика, інновації: зб. матеріалів V Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції. Луцьк: 26 вересня 2022. С.228-234.
Конференція/захід: Дошкільна освіта: теорія, методика, інновації
Дата публікації: 26-вер-2022
Дата внесення: 25-сер-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
JEL: Педагогіка
Діапазон сторінок: 228-234
Короткий огляд (реферат): Основними завданнями методичної роботи в ЗДО в умовах інноваційного розвитку, на думку більшості авторів, є: вивчення та впровадження перспективного педагогічного досвіду; ознайомлення з осягненнями психолого-педагогічної науки з метою підвищення наукового рівня педагога; збагачення новими, інноваційними і більш досконалими методами та засобами навчання; постійне вдосконалення навичок самоосвіти, надання педагогу кваліфікованої допомоги, як у питаннях теорії, так і в практичній діяльності, у підвищенні результатів його педагогічної праці (К. Біла, Н. Голіцина, В. Дуброва, К. Крутій, О. Милашевич та ін.). Зазначимо, що основне завдання методичної роботи полягає у створенні такого освітнього простору в закладі, де б повністю було зреалізовано творчий потенціал педагогічного колективу і кожного суб’єкту зокрема [4, с. 23]. Головним напрямком у вирішенні завдань методичної служби є ідея діяльнісного підходу та формування в педагогів стійкої мотивації навчання новому. Умовою і результатом інноваційного типу навчання є сформованість у педагогів бажання і здатність самостійно вчитися, шукати в різних джерелах інформацію і застосовувати нові знання, виробляти вміння діяти, прагнути творчості та саморозвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22653
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FP)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
melnyk_tezy.pdf255,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.