Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21875| Назва: | Ягідний туризм як інноваційна форма туристичної діяльності: український та зарубіжний досвід |
| Автори: | Дмитренко, Алла Адамівна |
| Приналежність: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Бібліографічний опис: | Дмитренко А. А. Ягідний туризм як інноваційна форма туристичної діяльності: український та зарубіжний досвід. Історико-культурний туризм: український та зарубіжний досвід : зб. матеріалів другої міжн. нак.-пр. конф. (11 лютого 2022 року). Київ, 2022. С. 262–271. |
| Конференція/захід: | Історико-культурний туризм: український та зарубіжний досвід |
| Дата публікації: | 2022 |
| Дата внесення: | 8-лют-2023 |
| Країна (код): | UA |
| Теми: | туризм ягідні фестивалі ягідний туризм культурний туризм екологічний туризм |
| Діапазон сторінок: | 262–271 |
| Короткий огляд (реферат): | Висвітлюються організаційні форми ягідного туризму, що сформувались в Україні та ряді зарубіжних країн – Канаді, США, Швеції, Фінляндії. Відзначаються перспективи розвитку ягідного туризму як складової зеленого (сільського), екологічного, гастрономічного, подієвого (культурного) та ін. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21875 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FH) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| dmytrenko_2022.pdf | 800,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.