Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21875
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмитренко, Алла Адамівна-
dc.date.accessioned2023-02-08T10:31:30Z-
dc.date.available2023-02-08T10:31:30Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДмитренко А. А. Ягідний туризм як інноваційна форма туристичної діяльності: український та зарубіжний досвід. Історико-культурний туризм: український та зарубіжний досвід : зб. матеріалів другої міжн. нак.-пр. конф. (11 лютого 2022 року). Київ, 2022. С. 262–271.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21875-
dc.description.abstractВисвітлюються організаційні форми ягідного туризму, що сформувались в Україні та ряді зарубіжних країн – Канаді, США, Швеції, Фінляндії. Відзначаються перспективи розвитку ягідного туризму як складової зеленого (сільського), екологічного, гастрономічного, подієвого (культурного) та ін.uk_UK
dc.format.extent262–271-
dc.subjectтуризмuk_UK
dc.subjectягідні фестиваліuk_UK
dc.subjectягідний туризмuk_UK
dc.subjectкультурний туризмuk_UK
dc.subjectекологічний туризмuk_UK
dc.titleЯгідний туризм як інноваційна форма туристичної діяльності: український та зарубіжний досвідuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceІсторико-культурний туризм: український та зарубіжний досвід-
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dmytrenko_2022.pdf800,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.