Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21723
Title: Інженерна графіка : методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 161 «Хімічна технологія та інженерія»
Authors: Онищук, Оксана Олександрівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інженерна графіка» для студентів спеціальності 161 «Хімічна технологія та інженерія» / Уклад. О.О. Онищук . Луцьк: ВНУ, 2019. 21 с.
Issue Date: Jan-2023
Date of entry: 23-Jan-2023
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: Інжерна графіка
креслення
Abstract: Методичні вказівки до лабораторних робіт „Інженерна графіка” містять загальні положення, методики виконання до лабораторних робіт. Рекомендовано студентам факультету хімії, екології та фармації за спеціальністю 161 „Хімічна технологія та інженерія”.Дані методичні вказівки призначені для студентів всіх форм скороченого терміну навчання, які вивчають дисципліну “Інженерна графіка”. Важливими розділами цієї дисципліни є “Нарисна геометрія” “Креслення” та “Комп’ютерна графіка” де розглянуто теоретичні і практичні засади інженерних креслень – складової частини конструкторської документації. Мета цих вказівок надати студентам довідкову і методичну допомогу при роботі з інженерними кресленнями і технічною документацією. Дані методичні вказівки містять теоретичний матеріал, завдання до графічних робіт та приклади їх виконання. У додатку наведені варіанти індивідуальних завдань з теми “Складань креслення”, які призначені для виконання лабораторних робіт з комп’ютерної графіки.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21723
Copyright owner: Онищук О.О.
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
inzhenerna_hrafika.pdf1,91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.