Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21723
Назва: Інженерна графіка : методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 161 «Хімічна технологія та інженерія»
Автори: Онищук, Оксана Олександрівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інженерна графіка» для студентів спеціальності 161 «Хімічна технологія та інженерія» / Уклад. О.О. Онищук . Луцьк: ВНУ, 2019. 21 с.
Дата публікації: січ-2023
Дата внесення: 23-січ-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Інжерна графіка
креслення
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до лабораторних робіт „Інженерна графіка” містять загальні положення, методики виконання до лабораторних робіт. Рекомендовано студентам факультету хімії, екології та фармації за спеціальністю 161 „Хімічна технологія та інженерія”.Дані методичні вказівки призначені для студентів всіх форм скороченого терміну навчання, які вивчають дисципліну “Інженерна графіка”. Важливими розділами цієї дисципліни є “Нарисна геометрія” “Креслення” та “Комп’ютерна графіка” де розглянуто теоретичні і практичні засади інженерних креслень – складової частини конструкторської документації. Мета цих вказівок надати студентам довідкову і методичну допомогу при роботі з інженерними кресленнями і технічною документацією. Дані методичні вказівки містять теоретичний матеріал, завдання до графічних робіт та приклади їх виконання. У додатку наведені варіанти індивідуальних завдань з теми “Складань креслення”, які призначені для виконання лабораторних робіт з комп’ютерної графіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21723
Власник авторського права: Онищук О.О.
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
inzhenerna_hrafika.pdf1,91 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.