Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21395
Title: Ділові комунікації та етикет
Authors: Іовхімчук, Наталія Володимирівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Іовхімчук Н. В. Ділові комунікації та етикет: методичні рекомендації з курсу для спеціальності «Початкова освіта». Луцьк: ФОП Мажула. 2022. 32 с.
Issue Date: Feb-2022
Date of entry: 22-Nov-2022
Country (code): UA
UDC: 159.9:316.6 (07):316.772
Keywords: ділові комунікації
діловий етикет
правила і прийоми спілкування
Abstract: Викладено базові положення теорії мовленнєвої культури ділових та професійних стосунків, охарактеризовано специфіку ділового спілкування, розкрито особливості мовленнєвої культури як складника професійної майстерності. Розглянуто поняття етикету в сучасному світі, історію розвитку норм етикету та специфіку ділового етикету, іміджу ділової людини, види та форми ділового спілкування, норми поведінки ділової людини під час прийомів. Вміщено дані про структуру курсу, планування лекційних та практичних занять, а також завдання самостійної роботи, варіанти контрольних робіт, питання до заліку та ін. Рекомендовано студентам спеціальності“Початкова освіта”.
Description: Навчальний комплекс орієнтований на розширення кола знань студентів щодо поняття ділового етикету в сучасному світі, історію розвитку норм етикету, специфіку ділового етикету, іміджу ділової людини, види та форми ділового спілкування та особливості дистанційного ділового спілкування, норми поведінки ділової людини під час прийомів.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21395
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FP)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dilov_komun.pdf451,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.