Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21395
Назва: Ділові комунікації та етикет
Автори: Іовхімчук, Наталія Володимирівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Іовхімчук Н. В. Ділові комунікації та етикет: методичні рекомендації з курсу для спеціальності «Початкова освіта». Луцьк: ФОП Мажула. 2022. 32 с.
Дата публікації: лют-2022
Дата внесення: 22-лис-2022
Країна (код): UA
УДК: 159.9:316.6 (07):316.772
Теми: ділові комунікації
діловий етикет
правила і прийоми спілкування
Короткий огляд (реферат): Викладено базові положення теорії мовленнєвої культури ділових та професійних стосунків, охарактеризовано специфіку ділового спілкування, розкрито особливості мовленнєвої культури як складника професійної майстерності. Розглянуто поняття етикету в сучасному світі, історію розвитку норм етикету та специфіку ділового етикету, іміджу ділової людини, види та форми ділового спілкування, норми поведінки ділової людини під час прийомів. Вміщено дані про структуру курсу, планування лекційних та практичних занять, а також завдання самостійної роботи, варіанти контрольних робіт, питання до заліку та ін. Рекомендовано студентам спеціальності“Початкова освіта”.
Опис: Навчальний комплекс орієнтований на розширення кола знань студентів щодо поняття ділового етикету в сучасному світі, історію розвитку норм етикету, специфіку ділового етикету, іміджу ділової людини, види та форми ділового спілкування та особливості дистанційного ділового спілкування, норми поведінки ділової людини під час прийомів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21395
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FP)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dilov_komun.pdf451,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.