Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21318
Назва: English for Medical Students
Інші назви: Англійська мова для студентів медичних спеціальностей
Автори: Гончар, Катерина Леонідівна
Тригуб, Галина Василівна
Хникіна, Оксана Олександрівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Гончар К. Л., Тригуб Г. В., Хникіна О. О. English for Medical Students = Англійська мова для студентів медичних спеціальностей: метод. рекомендації. Луцьк, 2022. 225 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 18-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 811.111(072)
Теми: medical education
hospital staff
hospital departments
organ systems
pharmaceutical
drugs and their administration
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації “English for Medical Students” («Англійська мова для студентів медичних спеціальностей») призначені для підготовки студентів 1-2 курсів спеціальностей «Медицина», «Фізична терапія» та «Фармація. Промислова фармація» укладені відповідно до вимог робочих навчальних програм курсу «Іноземна мова за професійним спрямуванням» та «Англійська мова за професійним спрямуванням». Основною метою даного підручника є формування професійної іншомовної комунікативної компетентності, засвоєння граматичних структур та збагачення словникового запасу, для якісної та ефективної підготовки студентів медичних спеціальностей до медичного ліцензійного іспиту «КРОК». Книга складається з п’яти змістових модулів, добірки текстів для самостійної роботи, глосарію з медичною термінологією. Кожний модуль включає тексти фахового орієнтування та комплекс вправ лексико-граматичного характеру на закріплення фахової лексики. Підручник написаний простою мовою, що робить подану в ньому інформацію доступнішою для вивчення. Оскільки структура розробки поєднує теоретичну та практичну частини, студенти мають можливість вивчати медичну термінологію в належному контексті систем та функцій людського організму як у здоровому стані, так і у стані захворювання. Розділ «Медикаменти та їх адміністрування» широко розкриває класифікацію ліків та їх використання на практиці майбутніми лікарями та фармацевтами. Методичні рекомендації призначені для студентів-медиків, фармацевтів, а також для практикуючих лікарів у реальній медичній практиці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21318
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_medycynapdf2,23 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.