Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21316
Назва: English for Information security students
Інші назви: Англійська мова для студентів спеціальності «Кібербезпека»
Автори: Гончар, Катерина Леонідівна
Троцюк, Аїда Миколаївна
Ясінська, Оксана Володимирівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Гончар К. Л., Троцюк А. М., Ясінська О. В. English for Information security students = Англійська мова для студентів спеціальності «Кібербезпека» : навч.-метод. розробка. Луцьк : Вежа-Друк, 2022. 142 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 18-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 811.111'276.6(072)
Теми: computer
hardware
software
data processing
computer programming
virtual reality
Короткий огляд (реферат): Навчально-методична розробка «English for Information security students» укладена відповідно до вимог робочої навчальної програми курсу «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» для студентів 1-2 курсів факультету інформаційних технологій та математики. Складається з чотирьох змістових модулів. Кожний модуль включає тексти фахового орієнтування та комплекс вправ лексико-граматичного характеру на закріплення фахової лексики. Призначена для студентів спеціальностей «Кібербезпека», «Комп’ютерні науки та інформаційні технології», «Середня освіта. Інформатика», а також для науковців сфери інформаційних технологій та інформатики, які прагнуть поліпшити знання англійської мови за фахом.
Опис: Навчально-методична розробка «English for Information security students» призначена для студентів спеціальності «Кібербезпека» та укладена у відповідності до вимог до дійсних робочих програм курсів «Англійська мова за професійним спрямуванням» на факультеті інформаційних систем та математики. Навчально-методична розробка складається з чотирьох змістових модулів: «The development of computers», «Hardware and Software», «Data processing and computer programming», «Virtual reality». До модулю входить 3-4 основних тексти та цілий комплекс вправ лексичного та комунікативного характеру. Використовуючи підхід, який базується на контенті, автори намагались реалізувати ряд основних засадничих принципів притаманних для нього, як от автентичність навчальних матеріалів (authenticity); обмеженість у використанні мовних структур та тематики текстів (limited/restricted language structures and content); орієнтація на типові професійні ситуації та потреби (professional purpose orientation); особистісна мотивація (self-direction). Вправи, подані у розділах, спрямовані на формування лінгвістичної та професійної компетенції майбутніх фахівців у сфері інформаційних технологій та інформатики (лексичні вправи на підбір визначення лексичної одиниці, на заповнення пропусків у реченнях; пошук відповідей на поставлені запитання за змістом тексту з розширенням). Значна увага приділяється засвоєнню студентами граматичного матеріалу. Кожний модуль включає низку граматичний вправ (change the forms of the verbs, select the correct word from the choices in brackets, correct the mistakes in the sentences, fill in the proper form of the suggested verbs, select the correct form of pronouns, select the correct form of prepositions, fill in the correct form of adjectives) спрямованих на вироблення вмінь правильного вживання часових форм, прийменників, прислівників, прикметників, правильної побудови речень у сучасній англійській мові. Метою навчально-методичної розробки є формування лінгвістично-професійної компетенції студентів як майбутніх фахівців у галузі інформаційних технологій та інформатики. Величезний об’єм опрацьованого матеріалу та широка професійна тематика робить навчально-методичну розробку корисною і для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки та інформаційні технології», «Середня освіта. Інформатика».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21316
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
English_Information.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.