Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21299
Title: Менеджмент ресурсів та витрат: курс лекцій
Authors: Ющишина, Лариса Олексіївна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Ющишина Л. О. Менеджмент ресурсів та витрат: курс лекцій. Луцьк: Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022. 103 с.
Issue Date: 2022
Date of entry: 17-Nov-2022
Country (code): UA
UDC: 338.24(072)
Keywords: Менеджмент ресурсів та витрат
Abstract: Освітній компонент «Менеджмент ресурсів та витрат» вивчає процес цілеспрямованого формування витрат за їх видами, місцями та носіями за постійного контролю рівня витрачання та стимулювання економії ресурсів. Будь-яка діяльність, передусім виробнича, потребує витрат ресурсів. Від рівня операційних витрат істотно залежать ефективність функціонування підприємства та його конкурентоспроможність. Тому менеджмент ресурсів та витрат є важливим складником управління кожного підприємства.
Description: Курс лекцій складено відповідно до силабусу освітнього компонента. У навчальному виданні подано теоретичні та методологічні основи менеджменту ресурсів та витрат підприємства. Систематизований матеріал дозволяє майбутнім менеджерам використовувати методи ефективного та раціонального прийняття управлінських рішень в умовах обмежених матеріальних ресурсів. Рекомендовано студентам другого (магістерького) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21299
Content type: Course of lectures
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
menedz_resurs_vytrat.pdf1,3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.