Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21299
Назва: Менеджмент ресурсів та витрат: курс лекцій
Автори: Ющишина, Лариса Олексіївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Ющишина Л. О. Менеджмент ресурсів та витрат: курс лекцій. Луцьк: Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022. 103 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 17-лис-2022
Країна (код): UA
УДК: 338.24(072)
Теми: Менеджмент ресурсів та витрат
Короткий огляд (реферат): Освітній компонент «Менеджмент ресурсів та витрат» вивчає процес цілеспрямованого формування витрат за їх видами, місцями та носіями за постійного контролю рівня витрачання та стимулювання економії ресурсів. Будь-яка діяльність, передусім виробнича, потребує витрат ресурсів. Від рівня операційних витрат істотно залежать ефективність функціонування підприємства та його конкурентоспроможність. Тому менеджмент ресурсів та витрат є важливим складником управління кожного підприємства.
Опис: Курс лекцій складено відповідно до силабусу освітнього компонента. У навчальному виданні подано теоретичні та методологічні основи менеджменту ресурсів та витрат підприємства. Систематизований матеріал дозволяє майбутнім менеджерам використовувати методи ефективного та раціонального прийняття управлінських рішень в умовах обмежених матеріальних ресурсів. Рекомендовано студентам другого (магістерького) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21299
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
menedz_resurs_vytrat.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.