Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20816
Назва: Психологія (Основи психології. Вікова, педагогічна та спеціальна психологія)
Автори: Бабій, Микола Федорович
Бібліографічний опис: Бабій М.Ф. Психологія (Основи психології. Вікова, педагогічна та спеціальна психологія) : силабус нормативного освітнього компонента підготовки бакалавра спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) освітньо-професійної програми Середня освіта (Фізична культура) (для денної (очної) та заочної форми навчання) / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2022. 22 с.
Дата публікації: сер-2022
Дата внесення: 6-жов-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психологія
основи психології
вікова психологія
педагогічна психологгія
спеціальна психологія
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення освітнього компонента є систематизація та вивчення основних методологічних та теоретичних засад психологічних явищ та процесів, а також формування професійної свідомості та самосвідомості у майбутнього вчителя фізичної культури в загальноосвітній школі. Основними завданнями при викладанні освітнього компоненту є: - формування знань про природу психічного та особливості його прояву в особистісній, емоційно-вольовій та пізнавальних сферах; - розкриття специфіки онтогенезу особистості на різних вікових етапах життя та впливу на неї біологічних та соціальних факторів; - ознайомити здобувачів, майбутніх педагогів, з особливостями та компонентами педагогічної діяльності, що необхідні для організації навчально-виховного процесу; - розкрити специфіку психології поведінки дітей з особливими потребами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20816
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psyhol_ syl.pdf681,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.