Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20585
Title: Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства (тренінг-курс): конспект лекцій
Authors: Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Фатенок-Ткачук А. О. Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства (тренінг-курс): конспект лекцій . Луцьк : В-во «Вежа-Друк», 2022. 136 с.
Bibliographic description (International): Fatenok-Tkachuk A. O. (2022). Accounting and analytical support for strategic management of enterprise development (training course): lecture notes . . Lutsk: Vezha-Druk. 136 p.
Issue Date: Mar-2022
Date of entry: 12-Jul-2022
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
UDC: 657:[005.21:005.51](042.3)
Keywords: Обліково-аналітичне забезпечення
Стратегічне управління
Аналіз зовнішнього середовища
Аналіз внутрішнього середовища
Резерви
Стратегічний контроль
Abstract: Конспект лекцій з курсу «Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства» містить теоретичний виклад всіх тем курсу згідно силабусу, що допоможуть набути теоретичних знань та удосконалити практичні навички та компетентності. Рекомендовано для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і оподаткування» денної та заочної форм навчання з метою набуття теоретичних знань та практичних навичок обліково-аналітичного забезпечення процесу стратегічного управління.
Description: Дисципліна «Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства» спрямована на засвоєння магістрантами принципів, методів та моделей процесу обліково-аналітичного забезпечення стратегічного управління та їх дієвого застосування з метою формування стратегій розвитку підприємства. Предмет дисципліни теоретичні аспекти та методичні підходи до інформаційного забезпечення процесу формування стратегії розвитку підприємства у процесі систематизування облікової та аналітичної інформації з метою прийняття стратегічних управлінських рішень. Вивчення дисципліни передбачає дослідження і оцінювання специфічної облікової системи яка включає сукупність форм та методів обліку та аналізу, стратегічного планування спрямованого на виконання місії підприємства, адаптованої до сучасних умов зовнішнього середовища, що дозволяє внутрішнім і зовнішнім споживачам приймати стратегічні управлінські рішення. Дисципліна є логічним продовженням таких дисциплін як Методологія наукових досліджень з обліку і оподаткування, Організація обліку, аналізу, контролю та оподаткування, Бухгалтерський облік в управлінні підприємством та Облік і оподаткування в управлінні проектами, що буде викладатись паралельно із зазначеним курсом. Вивчення дисципліни сприятиме підвищенню якості написання переддипломної практики та кваліфікаційної роботи, оскільки частина проекту (результату вивчення), за рішенням здобувача освіти, може стати частиною магістерського дослідження. Мета тренінг-курсу полягає у формуванні теоретичних знань та практичних навичок щодо обліково-аналітичного забезпечення процесу стратегічного управління розвитком підприємства.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20585
Content type: Course of lectures
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konspekt_treninh.pdf1,78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.