Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20585
Назва: Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства (тренінг-курс): конспект лекцій
Автори: Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Фатенок-Ткачук А. О. Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства (тренінг-курс): конспект лекцій . Луцьк : В-во «Вежа-Друк», 2022. 136 с.
Bibliographic description: Fatenok-Tkachuk A. O. (2022). Accounting and analytical support for strategic management of enterprise development (training course): lecture notes . . Lutsk: Vezha-Druk. 136 p.
Дата публікації: бер-2022
Дата внесення: 12-лип-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 657:[005.21:005.51](042.3)
Теми: Обліково-аналітичне забезпечення
Стратегічне управління
Аналіз зовнішнього середовища
Аналіз внутрішнього середовища
Резерви
Стратегічний контроль
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій з курсу «Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства» містить теоретичний виклад всіх тем курсу згідно силабусу, що допоможуть набути теоретичних знань та удосконалити практичні навички та компетентності. Рекомендовано для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і оподаткування» денної та заочної форм навчання з метою набуття теоретичних знань та практичних навичок обліково-аналітичного забезпечення процесу стратегічного управління.
Опис: Дисципліна «Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління розвитком підприємства» спрямована на засвоєння магістрантами принципів, методів та моделей процесу обліково-аналітичного забезпечення стратегічного управління та їх дієвого застосування з метою формування стратегій розвитку підприємства. Предмет дисципліни теоретичні аспекти та методичні підходи до інформаційного забезпечення процесу формування стратегії розвитку підприємства у процесі систематизування облікової та аналітичної інформації з метою прийняття стратегічних управлінських рішень. Вивчення дисципліни передбачає дослідження і оцінювання специфічної облікової системи яка включає сукупність форм та методів обліку та аналізу, стратегічного планування спрямованого на виконання місії підприємства, адаптованої до сучасних умов зовнішнього середовища, що дозволяє внутрішнім і зовнішнім споживачам приймати стратегічні управлінські рішення. Дисципліна є логічним продовженням таких дисциплін як Методологія наукових досліджень з обліку і оподаткування, Організація обліку, аналізу, контролю та оподаткування, Бухгалтерський облік в управлінні підприємством та Облік і оподаткування в управлінні проектами, що буде викладатись паралельно із зазначеним курсом. Вивчення дисципліни сприятиме підвищенню якості написання переддипломної практики та кваліфікаційної роботи, оскільки частина проекту (результату вивчення), за рішенням здобувача освіти, може стати частиною магістерського дослідження. Мета тренінг-курсу полягає у формуванні теоретичних знань та практичних навичок щодо обліково-аналітичного забезпечення процесу стратегічного управління розвитком підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20585
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konspekt_treninh.pdf1,78 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.