Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20327
Title: Математичне моделювання: елементи теорії ймовірностей і математичної статистики : методичні рекомендації до самостійної та індивідуальної робіт студентів спеціальності «Прикладна лінгвістика»
Authors: Ройко, Лариса Леонідівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Ройко Л.Л. Математичне моделювання: елементи теорії ймовірностей і математичної статистики : методичні рекомендації для студентів спеціальності «Прикладна лінгвістика». Луцьк: ПП Іванюк, 2021. 37 с.
Issue Date: Jun-2021
Date of entry: 10-May-2022
Place of the edition/event: Україна
UDC: 519.21/.22(072)
Keywords: теорія ймовірностей
математична статистика
Abstract: Навчально-методичне видання призначене для самостійної та індивідуальної робіт студентів з дисципліни «Математичне моделювання» по розділу «Теорія ймовірностей і математична статистика». Наведено довідковий теоретичний матеріал по кожній темі, розв’язки типових завдань, завдання для індивідуальної та самостійної робіт.
Description: Одним із розділів, який вивчають студенти у курсі «Математичне моделювання» є «Теорія ймовірностей і математична статистика». У ньому студенти знайомляться з основними поняттями, формулами та теоремами теорії ймовірностей, випадковими величинами, їх законами розподілу та числовими характеристиками, елементами математичної статистики, статистичними оцінками параметрів генеральної сукупності, елементами теорії регресії і кореляції. Методичні рекомендації ставлять за мету допомогти студенту самостійно оволодіти розв’язуванням задач з «Теорії ймовірностей і математичної статистики».
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20327
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
matem_linhv.pdf1,17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.