Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20327
Назва: Математичне моделювання: елементи теорії ймовірностей і математичної статистики : методичні рекомендації до самостійної та індивідуальної робіт студентів спеціальності «Прикладна лінгвістика»
Автори: Ройко, Лариса Леонідівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Ройко Л.Л. Математичне моделювання: елементи теорії ймовірностей і математичної статистики : методичні рекомендації для студентів спеціальності «Прикладна лінгвістика». Луцьк: ПП Іванюк, 2021. 37 с.
Дата публікації: чер-2021
Дата внесення: 10-тра-2022
Місце видання, проведення: Україна
УДК: 519.21/.22(072)
Теми: теорія ймовірностей
математична статистика
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичне видання призначене для самостійної та індивідуальної робіт студентів з дисципліни «Математичне моделювання» по розділу «Теорія ймовірностей і математична статистика». Наведено довідковий теоретичний матеріал по кожній темі, розв’язки типових завдань, завдання для індивідуальної та самостійної робіт.
Опис: Одним із розділів, який вивчають студенти у курсі «Математичне моделювання» є «Теорія ймовірностей і математична статистика». У ньому студенти знайомляться з основними поняттями, формулами та теоремами теорії ймовірностей, випадковими величинами, їх законами розподілу та числовими характеристиками, елементами математичної статистики, статистичними оцінками параметрів генеральної сукупності, елементами теорії регресії і кореляції. Методичні рекомендації ставлять за мету допомогти студенту самостійно оволодіти розв’язуванням задач з «Теорії ймовірностей і математичної статистики».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20327
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
matem_linhv.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.