Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20010
Назва: Комунікативно-ігрові технології у навчанні іноземних мов у закладах середньої освіти: силабус навчальної дисципліни
Автори: Слащук, Алла Андріївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Слащук А. А. Комунікативно-ігрові технології у навчанні іноземних мов у закладах середньої освіти: силабус навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр", які навчаються за освітньо-професійною програмою "Середня освіта. Англійська мова", спеціальності 014 Середня освіта. Мова і література (англійська). Луцьк: ВНУ ім. Лесі Українки. 2020. 12 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 6-січ-2022
Країна (код): UA
Теми: Методика викладання іноземної мови
гра
комунікація
мовленнєва діяльність
лексичні навички
граматичні навички
гейміфікація
Короткий огляд (реферат): Яку роль гра та ігри відіграють у вивченні іноземної мови та розвитку дітей? Чи можуть вони бути такими ж легкими як дитяча гра, щоб зорганізувати та навчити школярів, що вперше знайомляться з іноземною мовою? Цей курс познайомить вас з методом гейміфікації та дозволить отримати вигоду від елементів гри які стануть ефективними у розвитку мислення, вивченні іноземних мов та зміні потенційно «пасивних» учнів на «активних гравців» у класі. Ми розглянемо безліч ідей та завдань спрямованих на розвиток мовлення та мотивації. Ми познайомимося з методологічними підходами та практичними ідеями. Ігри, мистецтво, музика, поезія – усе, що здатне розвинути уяву і спонукати до вивчення мови, розвитку граматичних та лексичних навичок. Комунікативно-ігрові технології дозволяють, мотивують та спонукають вивчати іноземну мову у цікавій, легкодоступній та жартівливій формі.
Опис: Ви навчитеся: практичним ідеям та стратегіям втілення гри та ігор в успішний та ефективний процес вивчення іноземної мови; підбирати ігри для різних вікових категорій школярів та для засвоєння конкретних навичок, вмінь, лексичних та граматичних тем; подавати новий матеріал цікаво та весело; активізувати мовленнєву діяльність формуючи при цьому вміння «тім білдінгу», кооперації та здорової конкуренції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20010
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://www.macmillanenglish.com/ua/training-events/events-webinars/event/carol-read-childs-play-the-role-of-play-and-games-in-teaching-preschool-children
https://ugc.futurelearn.com/uploads/files/43/21/432193b9-e73b-4580-b99c-e6f3ed1a9dac/different-types-play.pdf
Перелік літератури: 1. Василенко М. Граючись – виграємо / М. Василенко, В. Щеголь // Іноземні мови. – 2013. – №3. – С.104–106.
2. Коваленко О. Я. Концептуальні зміни у викладанні іноземних мов у контексті трансформацій іншомовної освіти. Інозем. мови в навч. закладах. 2003. № 2. С. 20–24.
3. Фендрикова О.Т. Ігри на початковому етапі вивчення іноземної мови / О.Т. Фендрикова // Англійська мова в початковій школі. – 2008. – № 9(46). – С. 32-34.
4. Shane Dixon. 100 TESOL Activities for Teachers. - Wayzgoose Press, 2016. – 153 p.
5. Andrew Wright, David Betteridge, Michael Buckby. Games for Language Learning. - Cambridge University Press, 2006. – 193 p.
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
komun_gameї.pdfсилабус дисципліни571,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.