Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19894
Назва: До вивчення основних ризиків забруднення на харчових підприємствах
Автори: Грищук, Д.М.
Онищук, О.О.
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Грищук Д.М., Онищук О.О. До вивчення основних ризиків забруднення на харчових підприємствах. Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології: матеріали І Міжнародної наукової конференції (Луцьк, 12-14 травня 2021 року). Луцьк, 2021. C.215-216
Конференція/захід: Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 7-гру-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Діапазон сторінок: 215-216
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19894
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Proceedings Conf Lutsk-215-216.pdf667,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.