Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19695
Title: Практикум з граматики німецької мови : силабус вибрікової навчальної дисципліни
Authors: Пасик, Людмила Адамівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Пасик Л. А. Практикум з граматики німецької мови : силабус вибрікової навчальної дисципліни підготовки бакалавра із галузі знань «03 Гуманітарні науки», спеціальності «035 Філологія», за освітньою програмою «Мова та література (німецька). Переклад». ВНУ імені Лесі Українки. Луцьк, 2020. 10 с.
Issue Date: Nov-2020
Date of entry: 19-Oct-2021
Country (code): UA
Keywords: німецька мова
граматика
Abstract: Метою курсу «Практикум з граматики німецької мови» є надання студентам практичних знань щодо граматичної будови сучасної німецької мови, які необхідні для як для професійної діяльності перекладачів та для викладачів, так і для щоденного вжитку під час перебування в німецькомовних країнах для спілкування німецькою мовою; розвиток умінь самостійної роботи з навчальним посібником та іншою літературою з практичної граматики і формування граматичних навичок правильної мови в її усній та писемній формах.
Description: Курс «Практикум з граматики німецької мови» для студентів першого (бакалаврського) рівня спеціальності 035 Філологія, освітньої програми «Мова і література (німецька). Переклад» розроблений з урахуванням Стандарту вищої освіти України: перший (бакалаврський) рівень, галузь знань 03 Гуманітарні науки, спеціальність 035 «Філологія» від 20.06.2019 р. № 869 та ґрунтується на європейських вимогах щодо рівня знань з німецької мови як іноземної і враховує положення й принципи Загальноєвропейських Рекомендацій з мовної освіти. Курс націлений на розвиток у студентів правильних граматичних навичок усного і писемного мовлення німецькою мовою, підготовку студентів до майбутньої професійної діяльності за фахом і базується на розумінні мови як суспільного феномена, який відображається у свідомості мовця як система елементів, які завдяки застосуванню функціонально-семантичних, словотворчих, лексико-граматичних і семантико-синтаксичних моделей уможливлюють мовлення і спілкування між комунікантами.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19695
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sylabus_PNM2020.pdf278,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.