Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19339
Назва: Педагогічна психологія та методика викладання психології
Автори: Вічалковська, Наталія Калинівна
Бібліографічний опис: Вічалковська Н. К. Педагогічна психологія та методика викладання психології : силабус нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра освітньо-професійної програми - Практична психологія / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2021. 22 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 17-бер-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психологія навчання
виховання
діяльність вчителя
Короткий огляд (реферат): Курс «Педагогічна психологія та методика викладання психології» належить до циклу гуманітарних дисциплін, пов’язаних з пізнанням і використанням психологічного та особистісного потенціалу учня (студента) у процесі навчання, виховання, оволодінням соціальним досвідом. Дисципліна «Педагогічна психологія та методика викладання психології» - важливий курс психолого-педагогічного циклу, який навчає студентів розуміти закономірності психологічної діяльності людини у процесі розвитку і саморозвитку, виховання і самовиховання, навчання і самонавчання. Вивчення теоретичного матеріалу супроводжується практичними заняттями, тренінгами, відеоматеріалами. Предметом вивчення навчальної дисципліни «Педагогічна психологія та методика викладання психології» є вивчення психологічних закономірностей, характеристик, етапів, умов і критеріїв успішного протікання процесів засвоєння дітьми знань, моральних норм та принципів, формування їх світогляду та переконань. Навчальний курс з педагогічної психології та методики викладання психології – це система лекційних та практичних занять, індивідуальної (ІНДЗ) й самостійної роботи студентів (СРС), консультацій, іспиту, вихідного інформаційного забезпечення, яка побудова на основі таких принципів: 1) достовірності інформації; 2) системності викладу матеріалу, який призначений для використання в педагогічній діяльності; 3) встановлення міждисциплінарних зв’язків; 4) планомірної взаємодії суб’єктів навчального процесу (викладачів і студентів). Такий підхід є можливим на основі поєднання лекційної інформації з практичними вправами семінарських занять, практичними заняттями та самостійною підготовкою студентів зі спеціально розроблених питань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19339
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ped_psyhol_sul.pdf436,13 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.