Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18907
Назва: Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі
Автори: Лисюк, Тетяна Василівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету
Бібліографічний опис: Лисюк Т. В. Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі / Карпатський край : наук. студії з історії, культури, туризму / Прикарпат. нац. ун-т ім. В. Стефаника. Івано-Франківськ, 2016. № 1 (8). С.141–149.
Журнал/збірник: Карпатський край
Випуск/№ : 1(8)
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 10-лют-2021
Видавництво: Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Країна (код): UA
УДК: 640.43:338.48
Теми: інноваційні процеси
інноваційні технології
інноваційна діяльність
інноваційна інфраструктура
інноваційний продукт
інноваційний проект
інноваційне підприємство
пріоритетний інноваційний проект
Діапазон сторінок: С.141–149.
Короткий огляд (реферат): У статті обгрунтовується необхідність ззастосування інновації у готельному, ресторанному господарстві та туризмі, пропонуються нові підходи на підприємствах туризму і сервісу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18907
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
inov_tekhnol2016 .pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.