Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18907
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисюк, Тетяна Василівна-
dc.date.accessioned2021-02-10T10:48:00Z-
dc.date.available2021-02-10T10:48:00Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЛисюк Т. В. Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі / Карпатський край : наук. студії з історії, культури, туризму / Прикарпат. нац. ун-т ім. В. Стефаника. Івано-Франківськ, 2016. № 1 (8). С.141–149.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18907-
dc.description.abstractУ статті обгрунтовується необхідність ззастосування інновації у готельному, ресторанному господарстві та туризмі, пропонуються нові підходи на підприємствах туризму і сервісу.uk_UK
dc.format.extentС.141–149.-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherДержавний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"-
dc.subjectінноваційні процесиuk_UK
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UK
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UK
dc.subjectінноваційна інфраструктураuk_UK
dc.subjectінноваційний продуктuk_UK
dc.subjectінноваційний проектuk_UK
dc.subjectінноваційне підприємствоuk_UK
dc.subjectпріоритетний інноваційний проектuk_UK
dc.titleІнноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризміuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
dc.citation.issue1(8)-
dc.citation.journalTitleКарпатський край-
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультетуuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.subject.udc640.43:338.48uk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
inov_tekhnol2016 .pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.