Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18902
Назва: Інноваційна діяльність готельно-ресторанних підприємств в умовах стратегії інноваційного росту
Автори: Лисюк, Тетяна Василівна
Терещук, Оксана Степанівна
Байцим, І. В.
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету
Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат географічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету
Волинський національний університет імені Лесі Українки, студентка
Бібліографічний опис: Лисюк Т. В., Терещук О.С., Байцим І. В. Інноваційна діяльність готельно-ресторанних підприємств в умовах стратегії інноваційного росту // Глобальні та національні проблеми економіки. Миколаїв, 2017. № 20. С.409-413. Режим доступу : https://bit.ly/2Z4f0BS
Журнал/збірник: Глобальні та національні проблеми економіки
Випуск/№ : 2020
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 10-лют-2021
Видавництво: Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського
Країна (код): UA
УДК: 658.012.34:338.48(477)
Теми: інноваційне зростання підприємства
стратегія
інновації
інноваційне рішення
інноваційна діяльність
інноваційний продукт
інноваційне підприємство
Діапазон сторінок: 409-413
Короткий огляд (реферат): Зумовлено необхідність розроблення стратегії інноваційного зростання готельно-ресторанних підприємств. Охарактеризовано питання, пов’язані зі стратегічним інноваційним розвитком бізнес-процесів підприємств, управлінням інноваційною та виробничою діяльністю. Викладено теоретичні висновки та практичні рекомендації щодо вдосконалення інноваційних процесів готельно-ресторанних підприємств. Визначено методи управління інноваційною діяльністю готельно-ресторанних підприємств на основі формування стратегії інноваційного зростання. Обґрунтовано роль інновацій у розвитку готельно-ресторанних підприємств на сучасному етапі. Розкрито зміст визначення інноваційного зростання підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18902
Перелік літератури: 1. Безчасний Л. Інноваційна модель економічного розвитку України / Л. Безчасний, В. Мельник // Журнал європейської економіки. – 2003. – Т. 2. – С. 303.
2. Лисюк Т.В. Інноваційні технології у ресторанному, готель- ному господарстві та туризмі / Т.В. Лисюк // Карпатський край. Наукові студії з історії, культури, туризму. – 2016 – № 1(8). – С. 141–149.
3. Лисюк Т.В., Терещук О.С. Інновації у забезпеченні стало- го розвитку готельних підприємств в Україні / Т.В. Лисюк, О.С. Терещук // Східна Європа: економіка, бізнес та управ- лінні. – 2016. – № 2 [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://easterneurope-ebm.in.ua/index.php/2-2016-ukr.
4. П’ятницька Г. Вплив інноваційних змін на діяльність під- приємств ресторанного господарства / Г. П’ятницька, Н. П’ятницька // Економіка розвитку. – 2013. – № 1(65). – С. 122.
5. Ульянов О.В. Системный подход к формированию ин- новационного потенциала предприятия / О.В. Ульянов // Актуальные вопросы экономических наук : сб. материалов ХХI Междунар. науч.-практ. конф. ; под общ. ред. С.С. Чер- нова. – Новосибирск : НГТУ, 2011. – 0,5 п.л.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
inov_diyaln2017.pdf539,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.