Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18902
Title: Інноваційна діяльність готельно-ресторанних підприємств в умовах стратегії інноваційного росту
Authors: Лисюк, Тетяна Василівна
Терещук, Оксана Степанівна
Байцим, І. В.
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету
Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат географічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету
Волинський національний університет імені Лесі Українки, студентка
Bibliographic description (Ukraine): Лисюк Т. В., Терещук О.С., Байцим І. В. Інноваційна діяльність готельно-ресторанних підприємств в умовах стратегії інноваційного росту // Глобальні та національні проблеми економіки. Миколаїв, 2017. № 20. С.409-413. Режим доступу : https://bit.ly/2Z4f0BS
Journal/Collection: Глобальні та національні проблеми економіки
Issue: 2020
Issue Date: 2017
Date of entry: 10-Feb-2021
Publisher: Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського
Country (code): UA
UDC: 658.012.34:338.48(477)
Keywords: інноваційне зростання підприємства
стратегія
інновації
інноваційне рішення
інноваційна діяльність
інноваційний продукт
інноваційне підприємство
Page range: 409-413
Abstract: Зумовлено необхідність розроблення стратегії інноваційного зростання готельно-ресторанних підприємств. Охарактеризовано питання, пов’язані зі стратегічним інноваційним розвитком бізнес-процесів підприємств, управлінням інноваційною та виробничою діяльністю. Викладено теоретичні висновки та практичні рекомендації щодо вдосконалення інноваційних процесів готельно-ресторанних підприємств. Визначено методи управління інноваційною діяльністю готельно-ресторанних підприємств на основі формування стратегії інноваційного зростання. Обґрунтовано роль інновацій у розвитку готельно-ресторанних підприємств на сучасному етапі. Розкрито зміст визначення інноваційного зростання підприємства.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18902
References (Ukraine): 1. Безчасний Л. Інноваційна модель економічного розвитку України / Л. Безчасний, В. Мельник // Журнал європейської економіки. – 2003. – Т. 2. – С. 303.
2. Лисюк Т.В. Інноваційні технології у ресторанному, готель- ному господарстві та туризмі / Т.В. Лисюк // Карпатський край. Наукові студії з історії, культури, туризму. – 2016 – № 1(8). – С. 141–149.
3. Лисюк Т.В., Терещук О.С. Інновації у забезпеченні стало- го розвитку готельних підприємств в Україні / Т.В. Лисюк, О.С. Терещук // Східна Європа: економіка, бізнес та управ- лінні. – 2016. – № 2 [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://easterneurope-ebm.in.ua/index.php/2-2016-ukr.
4. П’ятницька Г. Вплив інноваційних змін на діяльність під- приємств ресторанного господарства / Г. П’ятницька, Н. П’ятницька // Економіка розвитку. – 2013. – № 1(65). – С. 122.
5. Ульянов О.В. Системный подход к формированию ин- новационного потенциала предприятия / О.В. Ульянов // Актуальные вопросы экономических наук : сб. материалов ХХI Междунар. науч.-практ. конф. ; под общ. ред. С.С. Чер- нова. – Новосибирск : НГТУ, 2011. – 0,5 п.л.
Content type: Article
Appears in Collections:Наукові роботи (FGEO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
inov_diyaln2017.pdf539,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.