Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18883
Назва: Ефективність інноваційних проектів готельно-ресторанних підприємств
Автори: Лисюк, Тетяна Василівна
Терещук, Оксана Степанівна
Клітюк, Х. І.
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету
Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат географічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету
Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Лисюк Т. В.,Терещук О. С. , Клітюк Х. І. Ефективність інноваційних проектів готельно-ресторанних підприємств // Вісник ОНУ імені І.І.Мечникова. Серія Економіка. Одеса, 2017. Т. 22, Вип. 8(61). С. 76-80
Журнал/збірник: Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка
Випуск/№ : 8(61)
Том: 22
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 9-лют-2021
Видавництво: Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Країна (код): UA
УДК: 658.012.34:338.48(477)
Теми: інноваційний проект
інноваційне підприємство.
інновації
інноваційне рішення
пріоритетний інноваційний проект
інноваційний продукт
інноваційна діяльність
Діапазон сторінок: С. 75-80
Короткий огляд (реферат): Визначено необхідність комплексного аналізу ефективності залучення інновацій, пов’язаних із реалізацією інноваційних проектів готельно-ресторанних підприємств. Охарактеризовано основні підходи до інноваційного проекту готельно-ресторанних підприємств. Обґрунтовано ефективність інноваційних про- ектів у сфері готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18883
Перелік літератури: 1. Ганущак-Єфіменко Л.М. Оцінка ефективності управління розвитком інноваційного потенціалу підприємств,об’єднаних у кластер / Л.М. Ганущак-Єфіменко // Актуальні проблеми економіки. – 2009. – № 9. – С. 86.
2. Закон України «Про інноваційну діяльність // Відомості ВРУ. – 2002. – № 36.
3. Лисюк Т.В., Терещук О.С. Інновації у забезпеченні сталого розвитку готельних підприємств в Україні / Т.В. Лисюк, О.С. Терещук // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2016. – № 2 [Електронний ресурс]. –Режим доступу : http://easterneurope-ebm.in.ua/index.php/2-2016-ukr.
4. Низамова А.Ш. Оценка эффективности инновационных проектов методом нечетких множеств / А.Ш. Низамова //Управление экономическими системами. – 2012. – № 4(40). – № гос. рег. ст. 0421200034/ [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://uecs.ru.
5. П’ятницька Г. Вплив інноваційних змін на діяльність підприємств ресторанного господарства / Г. П’ятницька,Н. П’ятницька // Економіка розвитку. – 2013. –№ 1(65). – С. 122.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ef_inov_prekt.pdf333,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.