Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18883
Title: Ефективність інноваційних проектів готельно-ресторанних підприємств
Authors: Лисюк, Тетяна Василівна
Терещук, Оксана Степанівна
Клітюк, Х. І.
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету
Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат географічних наук, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету
Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Лисюк Т. В.,Терещук О. С. , Клітюк Х. І. Ефективність інноваційних проектів готельно-ресторанних підприємств // Вісник ОНУ імені І.І.Мечникова. Серія Економіка. Одеса, 2017. Т. 22, Вип. 8(61). С. 76-80
Journal/Collection: Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка
Issue: 8(61)
Volume: 22
Issue Date: 2017
Date of entry: 9-Feb-2021
Publisher: Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Country (code): UA
UDC: 658.012.34:338.48(477)
Keywords: інноваційний проект
інноваційне підприємство.
інновації
інноваційне рішення
пріоритетний інноваційний проект
інноваційний продукт
інноваційна діяльність
Page range: С. 75-80
Abstract: Визначено необхідність комплексного аналізу ефективності залучення інновацій, пов’язаних із реалізацією інноваційних проектів готельно-ресторанних підприємств. Охарактеризовано основні підходи до інноваційного проекту готельно-ресторанних підприємств. Обґрунтовано ефективність інноваційних про- ектів у сфері готельно-ресторанного бізнесу.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18883
References (Ukraine): 1. Ганущак-Єфіменко Л.М. Оцінка ефективності управління розвитком інноваційного потенціалу підприємств,об’єднаних у кластер / Л.М. Ганущак-Єфіменко // Актуальні проблеми економіки. – 2009. – № 9. – С. 86.
2. Закон України «Про інноваційну діяльність // Відомості ВРУ. – 2002. – № 36.
3. Лисюк Т.В., Терещук О.С. Інновації у забезпеченні сталого розвитку готельних підприємств в Україні / Т.В. Лисюк, О.С. Терещук // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2016. – № 2 [Електронний ресурс]. –Режим доступу : http://easterneurope-ebm.in.ua/index.php/2-2016-ukr.
4. Низамова А.Ш. Оценка эффективности инновационных проектов методом нечетких множеств / А.Ш. Низамова //Управление экономическими системами. – 2012. – № 4(40). – № гос. рег. ст. 0421200034/ [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://uecs.ru.
5. П’ятницька Г. Вплив інноваційних змін на діяльність підприємств ресторанного господарства / Г. П’ятницька,Н. П’ятницька // Економіка розвитку. – 2013. –№ 1(65). – С. 122.
Content type: Article
Appears in Collections:Наукові роботи (FGEO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ef_inov_prekt.pdf333,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.