Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18862
Title: Курсова робота з психодіагностики
Authors: Федотова, Тетяна Володимирівна
Affiliation: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри загальної і соціальної психології та соціології
Bibliographic description (Ukraine): Федотова Т. В. Курсова робота з психодіагностики : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 053 «Психологія» освітньої програми «Психологія», «Практична психологія» / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2017. 8 с.
Issue Date: Oct-2017
Date of entry: 8-Feb-2021
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
Keywords: наукове дослідження
методи
емпіричні методи
теоретичні методи
етичний кодекс психолога
конференція
презентація
математичні методи
бібліографія
статистичні методи
Abstract: Курсова робота дає змогу виявити творчий та науковий потенціал студента, а також може бути сходинкою до подальшої наукової роботи. У процесі її підготовки розвиваються навички самостійного вивчення й узагальнення наукової літератури з будь-якого вузького питання; виявляються нові й невирішені наукові проблеми. Вивчення дисципліни пов’язано зі знаннями, які студенти паралельно отримують під час засвоєння таких дисциплін, як «Вступ до спеціальності та основи наукових досліджень», «Загальна психологія. Пізнавальні процеси», «Психофізіологія», «Психодіагностика та математичні методи в психології», «Вікова психологія», «Загальна психологія. Мотиваціх та емоції», «Соціальна психологія», «Психологія особистості». Знання та уміння, сформовані студентами під час написання курсового проекту з психоідагностики особистості потрібні для кращого вивчення вибіркових дисциплін, а також підготовки і написання курсових проектів з психолого-консультативної діяльності та психореабілітаційної діяльності.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18862
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kurs_pob_psyhodiagnost.pdf398,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.