Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18816
Назва: Програма навчальної пропедевтичної практики (психолога-стажиста)
Автори: Павлюк, Тетяна Миколаївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Павлюк Т. М. Програма навчальної пропедевтичної практики (психолога-стажиста) : підготовки бакалавра галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 053 Психологія освітньої програми «Психологія» / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2017. 21 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 2-лют-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: пропедевтична практика
психолог-стажист
організація робочого місця психолога
робочий графік психолога установи
Короткий огляд (реферат): Головною метою навчальної пропедевтичної практики (психолога – стажиста) є ознайомлення студентів із сучасними методами і формами організації діяльності в галузі їх майбутньої професії; поглиблення теоретичних знань; ознайомлення студентів з основними формами та напрямками роботи психолога різного профілю за змістом і специфікою психодіагностичної роботи; спостереження за проведенням діагностичної, консультативної, психокорекційної, просвітницької роботи психолога; перевірка здатності студентів-психологів до створення довірливих і продуктивних контактів з членами і керівниками малих груп; залучення студента-практиканта до опрацювання літератури на замовлення психолога базової установи; формування умінь щодо оформлення звітної документації. За результатами практики студенти будуть компетентними у таких питаннях: основні відомчі нормативно-правові акти, які регламентують діяльність практичного психолога в установі (організації); функціональні обов’язки психолога установи (організації); основні механізми організації та проведення психологічних досліджень; • особливості вибору та застосування психодіагностичних методів у практичній діяльності психолога; основні методи психологічної допомоги, що запроваджуються психологом установи (організації) ; основні форми просвітницької роботи психолога установи (організації); узагальнювати та обґрунтовувати результати матеріалів практики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18816
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
propedevt_prakt.pdf355,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.