Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18814
Назва: Програма консультативної виробничої практики
Автори: Павлюк, Тетяна Миколаївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Павлюк Т. М. Програма консультативної виробничої практики підготовки бакалавра спеціальності 053 «Психологія» / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2018. 10 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 2-лют-2021
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: консультативна практика
психологічне консультування
клінічна бесіда
нормативні та етичні регламенти консультативного процесу
Короткий огляд (реферат): Головною метою виробничої консультативної практики є формування цілісного бачення психологічного консультування не тільки як процесу практичної допомоги людині в конкретній ситуації, але й як діяльності, що трансформує світогляд, піднімає на новий рівень особистісного розвитку, поліпшує психологічний клімат в суспільстві. Мета практики конкретизується низкою завдань, що взаємно доповнюють одне інше: • опрацювання наукової та методичної психологічної літератури з питань теорії і практики психологічного консультування; • створити цілісне уявлення про процес психологічного консультування, його зміст, принципи та технологію; • забезпечити тісний зв’язок теоретичного та практичного матеріалу; • сформувати початковий досвід та професійну позицію фахівця щодо практичної діяльності психолога-консультанта; • формування уявлень про вміння та навички професійної психолого-консультативної діяльності, оволодіння різноманітними методами і формами її здійснення, опрацювання прикладних алгоритмів вирішення конкретних консультативних завдань; • сприяти формуванню еталонів професійної оцінки результатів консультативної роботи психолога; • участь у різних формах педагогічних, профорієнтаційних, навчально-методичних заходів: лекції, практичного заняття, педагогічної ради, уроку тощо • формування навичок особистісної рефлексії психологічної проблеми шляхом вивчення практичного запиту, дослідження контексту ситуації, висування гіпотез щодо причин та джерел явищ, що спостерігаються, практичних вмінь, необхідних для виконання поставлених завдань; • розвивати професійну компетентність в області практичної психології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18814
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konsult_prakt.pdf217,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.