Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18795
Назва: Лабораторний практикум: Загальна психологія. Мотивація та емоції
Автори: Кихтюк, Оксана Василівна
Бібліографічний опис: Кихтюк О. В. Лабораторний практикум: Загальна психологія. Мотивація та емоції : методичні рекомендації / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2021. 25 с.
Дата публікації: січ-2021
Дата внесення: 1-лют-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 159.924
Теми: загальна психологія
мотивація
емоції
регулятивна сфера особистості
Короткий огляд (реферат): Програма навчального курсу «Загальна психологія. Мотивації та емоції» передбачає розвиток спеціальних навичок розуміння емоційної сфери особистості, формування емоційного інтелекту та вольової активності людини, її «сили волі» та самоініціації вольового зусилля. Вивчення курсу повинно допомогти студенту опанувати форми практичної роботи щодо розвитку мотивації досягнення, відчуття особистісної причинності, збільшення мотиву прагнення до успіху та вироблення вміння керувати власними емоціями та поведінкою. Важливою структурою даної дисципліни є лабораторний практикум, який складається із методик для психодіагностичного дослідження мотивів, емоцій, волі. Кожен студент, майбутній фахівець психолог повинен пройти дане тестування, в якості дослідника, респондента та експериментатора з метою ознайомлення з особливостями кожного інструментарію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18795
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
lab_pr_zag_psyh_motuv_em.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.