Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18606
Title: Вікова психологія: методичні рекомендації до лабораторних занять
Authors: Гошовський, Ярослав Олександрович
Bibliographic description (Ukraine): Гошовський Я. О. Вікова психологія: методичні рекомендації до лабораторних занять / Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2020. 43 с.
Issue Date: 2020
Date of entry: 14-Jan-2021
Country (code): UA
Place of the edition/event: Луцьк
UDC: 159.922.6(072)
Keywords: вікові періоди
основні психічні новоутворення
Abstract: Лабораторні заняття спрямовані на вироблення у студентів умінь і навичок застосування набутих теоретичних знань у практичних сферах власної діяльності, а також активізацію особистісного та професійного потенціалу майбутнього фахівця, оволодіння знаннями і уміннями комплексного дослідження дітей різних вікових категорій, комплексної діагностичної програми визначення готовності дитини до навчання у школі, діагностики пізнавальної сфери молодшого школяра, діагностики психічного розвитку підлітка, готовності старщокласника до самостійного життя, визначення рівня адаптованості до професійної діяльності. Методичні рекомендації до лабораторних занять з курсу «Вікова психологія» призначені для студентів факультету психології і соціології денної і заочної форм навчання.
Content: Дані методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності «Психологія», «Практична психологія» денної та заочної форм навчання, можуть бути корисними для психологів, яких цікавлять проблеми розвитку особистості на всіх онтогенетичних щаблях.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18606
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vikova_laborat.pdf598,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.