Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18606
Назва: Вікова психологія: методичні рекомендації до лабораторних занять
Автори: Гошовський, Ярослав Олександрович
Бібліографічний опис: Гошовський Я. О. Вікова психологія: методичні рекомендації до лабораторних занять / Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2020. 43 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 14-січ-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
УДК: 159.922.6(072)
Теми: вікові періоди
основні психічні новоутворення
Короткий огляд (реферат): Лабораторні заняття спрямовані на вироблення у студентів умінь і навичок застосування набутих теоретичних знань у практичних сферах власної діяльності, а також активізацію особистісного та професійного потенціалу майбутнього фахівця, оволодіння знаннями і уміннями комплексного дослідження дітей різних вікових категорій, комплексної діагностичної програми визначення готовності дитини до навчання у школі, діагностики пізнавальної сфери молодшого школяра, діагностики психічного розвитку підлітка, готовності старщокласника до самостійного життя, визначення рівня адаптованості до професійної діяльності. Методичні рекомендації до лабораторних занять з курсу «Вікова психологія» призначені для студентів факультету психології і соціології денної і заочної форм навчання.
Зміст: Дані методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності «Психологія», «Практична психологія» денної та заочної форм навчання, можуть бути корисними для психологів, яких цікавлять проблеми розвитку особистості на всіх онтогенетичних щаблях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18606
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vikova_laborat.pdf598,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.