Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17512
Назва: Дослідження концептуальних особливостей цінностей товару на ринку овочів та фруктів
Автори: Рожко, Н.
Бібліографічний опис: Рожко, Н. Дослідження концептуальних особливостей цінностей товару на ринку овочів та фруктів. Соціально-компетентне управління корпораціями в умовах поведінкової економіки: [матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (18 лютого 2020 р.)]/ відп. ред. О. М. Полінкевич, Л. В. Шостак. - Луцьк, 2020. - С. 483-486
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 14-кві-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: споживча цінність товару
ринок овочів та фруктів
Короткий огляд (реферат): Досліджено концептуальні особливості цінностей товару на ринку овочів та фруктів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17512
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Соціально-компетентне управління корпораціями в умовах поведінкової економіки (2020)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozhko 483-486.pdfRozhko255,87 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.