Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15229
Назва: Органічне сільське господарство та його розвиток в Україні: суспільногеографічні аспекти
Інші назви: Organic Agriculture and its Development in Ukraine, Social and Geographical Aspects
Автори: Суровцова, Юлія
Сосницька, Ярослава
Цуз, Ольга
Surovtsova, Jlia
Sosnytska, Jaroslava
Tsuz, Olga
Бібліографічний опис: Суровцова, Ю. Органічне сільське господарство та його розвиток в Україні: суспільногеографічні аспекти / Ю. Суровцова, Я. Сосницька, О. Цуз // Науковий вісник Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. Серія : Географічні науки / Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки ; редкол.: Н. Н. Коцан. - Луцьк, 2016. - № 14 (339). - С.68-72
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 4-гру-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: органічне сільське господарство
сільськогосподарська продукція
екосистема
екопродукція
оrganic farming
agricultural products
ecosystem
eco-production
Короткий огляд (реферат): Досліджено особливості функціонування органічного сільського господарства в Україні та за її межами. Аргументовано переваги органічного сільського господарства, порівняно з традиційним. Указано на необхідність запровадження органічного сільського господарства за рахунок усунення втрат сільськогосподарської продукції при замкненому циклі виробництва, вивільненні значних обсягів природних резервів без скорочення фонду споживання. Розглянуто специфіку функціонування агропромислових підприємств із виробництва органічних продуктів харчування. Висвітлено проблеми та перспектив розвитку ринку органічної продукції в Україні. Указано на можливі способи покращення функціонування органічного сільського господарства в нашій державі. Исследуются особенности функционирования органического сельского хозяйства в Украине и за ее пределами. Аргументированы преимущества органического сельского хозяйства, по сравнению с традиционным. Указывается на необходимость введения органического сельского хозяйства за счет устранения потерь сельскохозяйственной продукции при замкнутом цикле производства, высвобождении значительных объемов природных резервов без сокращения фонда потребления. Рассмотрена специфика функционирования агропромышленных предприятий по производству органических продуктов питания. Рассмотрена специфика функционирования агропромышленных предприятий по производству органических продуктов питания. Освещены проблемы и перспективы развития рынка органической продукции в Украине. Указаны возможные пути улучшения функционирования органического сельского хозяйства в нашей стране. . The features of organic agriculture functioning in Ukraine and abroad are researched. The benefits of organic farming as opposed to traditional farming are argued. The necessity of organic farming implementation due to the loss elimination of agricultural production via closed-cycle production, and releasing of significant amounts of natural reserve without reducing the consumption fund are determined. The specifics of functioning of agricultural enterprises for the organic food production is considered. The problems and prospects of the organic products market in Ukraine are highlighted. Possible ways to improve the functioning of organic agriculture in our country are specified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15229
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Серія "Географічні науки", 2016, № 14 (339)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf261,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.