Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14589
Title: Характерні риси й тенденції оптимального розвитку підприємств харчової промисловості
Other Titles: Characteristic features and trends of optimal development of food industry enterprises
Authors: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Totska, Olesia Leontiivna
Bibliographic description (Ukraine): Тоцька О. Л. Характерні риси й тенденції оптимального розвитку підприємств харчової промисловості / О. Л. Тоцька // Вартісні чинники регулювання реального сектору економіки України : кол. моногр. / за ред. Л. Г. Ліпич. – Луцьк : Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010. – С. 72–92, 120, 420–429.
Issue Date: 2010
Date of entry: 14-Sep-2018
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: кластерний аналіз
факторний аналіз
випуск продукції
харчова промисловість
Україна
Волинська область
cluster analysis
factor analysis
production output
food industry
Ukraine
Volyn region
Abstract: Проведено кластерний і факторний аналіз випуску продукції харчової промисловості України на загальнодержавному та регіональному (Волинська область) рівнях. The cluster and factor analysis of production output of food industry of Ukraine in the national and regional (Volyn region) levels was carried out.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14589
Content type: Book Chapter
Appears in Collections:Наукові роботи (FEU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
book 5-1.pdf1,04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.