Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14589
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тоцька, Олеся Леонтіївна | - |
dc.contributor.author | Totska, Olesia Leontiivna | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-14T10:08:00Z | - |
dc.date.available | 2018-09-14T10:08:00Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Тоцька О. Л. Характерні риси й тенденції оптимального розвитку підприємств харчової промисловості / О. Л. Тоцька // Вартісні чинники регулювання реального сектору економіки України : кол. моногр. / за ред. Л. Г. Ліпич. – Луцьк : Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010. – С. 72–92, 120, 420–429. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14589 | - |
dc.description.abstract | Проведено кластерний і факторний аналіз випуску продукції харчової промисловості України на загальнодержавному та регіональному (Волинська область) рівнях. The cluster and factor analysis of production output of food industry of Ukraine in the national and regional (Volyn region) levels was carried out. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Волинський національний університет імені Лесі Українки | uk_UK |
dc.subject | кластерний аналіз | uk_UK |
dc.subject | факторний аналіз | uk_UK |
dc.subject | випуск продукції | uk_UK |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UK |
dc.subject | Україна | uk_UK |
dc.subject | Волинська область | uk_UK |
dc.subject | cluster analysis | uk_UK |
dc.subject | factor analysis | uk_UK |
dc.subject | production output | uk_UK |
dc.subject | food industry | uk_UK |
dc.subject | Ukraine | uk_UK |
dc.subject | Volyn region | uk_UK |
dc.title | Характерні риси й тенденції оптимального розвитку підприємств харчової промисловості | uk_UK |
dc.title.alternative | Characteristic features and trends of optimal development of food industry enterprises | uk_UK |
dc.type | Book Chapter | uk_UK |
Appears in Collections: | Наукові роботи (FEU) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
book 5-1.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.