Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14589
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТоцька, Олеся Леонтіївна-
dc.contributor.authorTotska, Olesia Leontiivna-
dc.date.accessioned2018-09-14T10:08:00Z-
dc.date.available2018-09-14T10:08:00Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationТоцька О. Л. Характерні риси й тенденції оптимального розвитку підприємств харчової промисловості / О. Л. Тоцька // Вартісні чинники регулювання реального сектору економіки України : кол. моногр. / за ред. Л. Г. Ліпич. – Луцьк : Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010. – С. 72–92, 120, 420–429.uk_UK
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14589-
dc.description.abstractПроведено кластерний і факторний аналіз випуску продукції харчової промисловості України на загальнодержавному та регіональному (Волинська область) рівнях. The cluster and factor analysis of production output of food industry of Ukraine in the national and regional (Volyn region) levels was carried out.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectкластерний аналізuk_UK
dc.subjectфакторний аналізuk_UK
dc.subjectвипуск продукціїuk_UK
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UK
dc.subjectУкраїнаuk_UK
dc.subjectВолинська областьuk_UK
dc.subjectcluster analysisuk_UK
dc.subjectfactor analysisuk_UK
dc.subjectproduction outputuk_UK
dc.subjectfood industryuk_UK
dc.subjectUkraineuk_UK
dc.subjectVolyn regionuk_UK
dc.titleХарактерні риси й тенденції оптимального розвитку підприємств харчової промисловостіuk_UK
dc.title.alternativeCharacteristic features and trends of optimal development of food industry enterprisesuk_UK
dc.typeBook Chapteruk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
book 5-1.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.