Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14589
Назва: Характерні риси й тенденції оптимального розвитку підприємств харчової промисловості
Інші назви: Characteristic features and trends of optimal development of food industry enterprises
Автори: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Totska, Olesia Leontiivna
Бібліографічний опис: Тоцька О. Л. Характерні риси й тенденції оптимального розвитку підприємств харчової промисловості / О. Л. Тоцька // Вартісні чинники регулювання реального сектору економіки України : кол. моногр. / за ред. Л. Г. Ліпич. – Луцьк : Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010. – С. 72–92, 120, 420–429.
Дата публікації: 2010
Дата внесення: 14-вер-2018
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: кластерний аналіз
факторний аналіз
випуск продукції
харчова промисловість
Україна
Волинська область
cluster analysis
factor analysis
production output
food industry
Ukraine
Volyn region
Короткий огляд (реферат): Проведено кластерний і факторний аналіз випуску продукції харчової промисловості України на загальнодержавному та регіональному (Волинська область) рівнях. The cluster and factor analysis of production output of food industry of Ukraine in the national and regional (Volyn region) levels was carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14589
Тип вмісту: Book Chapter
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
book 5-1.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.