Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12916
Назва: Споживання продуктів харчування в роки незалежності України
Автори: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Totska, Olesia Leontiivna
Бібліографічний опис: Тоцька О. Л. Споживання продуктів харчування в роки незалежності України / О. Л. Тоцька // Ринкова трансформація економіки України : теорія, практика, перспективи : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., Львів, 24–25 жовт. 2003 р. – Л. : Вид-во ЛНУ ім. І. Франка, 2003. – С. 270–272.
Дата публікації: 2003
Дата внесення: 10-лип-2017
Видавництво: Львівський національний університет ім. Івана Франка
Теми: прожитковий мінімум
продукти харчування
споживання
Короткий огляд (реферат): Проведено співставлення норм споживання продуктів харчування з їх споживанням у домогосподарствах у 1991-2001 роках.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12916
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
thesis_2.pdf388,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.